E clar că e Curat

Suntem disponibili 24/7

Tel: +40 264 266 201

Fax: +40 264 266 182

Ore de operare

Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Scrie-ne

office@euro5.ro

Mentenanță & Reparații

POZA 1
POZA 2
POZA 3
POZA 4

Experiența voastră cu Euro5  vine „full option”.

Credem cu tărie în ideea că o afacere nu este doar despre simpla cumpărare și vânzare. Este vorba despre oferirea celei mai bune experiențe clienților. De aceea, oferim un set complet de servicii. Pe lângă consultanța de achiziție și instruirea personalului, vă oferim servicii de întreținere și reparații, inspecție și investigare în cazul accidentelor, precum și alte servicii atractive. Pentru a dovedi acest lucru, vă invităm la sediul nostru pentru o vizită.

Serviciile Noastre

 

SERVICII DE TEREN

În unele cazuri urgente, când timpul este o problemă, putem oferi și servicii de teren.

Pentru un serviciu eficient al echipamentului dvs., trebuie să îl aduceți la sediul nostru pentru a-i face o evaluare iar apoi să determinăm ce este de făcut.

Cu toate acestea, înțelegem că neașteptatul se poate ivi oricând și de aceea există situații critice în care echipamentul dvs. nu poate fi trimis la noi în timp util și necesită service imediat la locul de față.

 

 

 

SERVICII DE VOPSIRE

Produsele de curățenie profesionale funcționează în medii dure, care mai devreme sau mai târziu vor deteriora caroseria mașinii dvs., iar culoarea originală își va pierde încetul cu încetul strălucirea ca în cele din urmă să dispară.

Din fericire, ne bucurăm că putem face ca echipamentele dvs. să strălucească și să arate ca noi. Restaurați-le acum.

 

 

 

RECONDIȚIONARE

Nu permiteți ca produsul dvs. să fie victima timpului și a mediilor dure de lucru. Puteți prelungi cu ușurință durata de viață a echipamentelor dvs. recondiționându-le la departamentul nostru de service.

Permiteți-le tehnicienilor noștri calificați să vă facă mașinile să arate și să funcționeze ca în ziua în care le-ați cumpărat. Faceți-le Noi … din nou.