E clar că e Curat

Suntem disponibili 24/7

Tel: +40 264 266 201

Fax: +40 264 266 182

Ore de operare

Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Scrie-ne

office@euro5.ro

MESAJUL DIRECTORULUI GENERAL CĂTRE PARTENERI

Să pornești o afacere înseamnă, în esență, să începi o aventură în necunoscut.    De aceea este extrem de important pe cine alegi ca și parteneri și colaboratori, încă de la bun început.

Prin urmare, selecția noastră a fost simplă: i-am ales pe cei mai buni.

Vrea să transmit un sincer Mulțumesc tuturor partenerilor, atât interni cât și externi, noi și vechi.

Mulțumesc că ați fost alături de noi nu doar de-a lungul vremurilor bune, dar și de-a lungul vremurile dure și grele.

Apreciem și prețuim profund loialitatea și încrederea voastră, valori pe care compania noastră a fost construită și dezvoltată.

Sper cu adevărat să continuăm împreună această călătorie uimitoare și, ca întotdeauna, pentru cei care nu ne cunosc încă, vă invităm cu drag la bord.

Dacă aveți îndoieli, partenerii noștri existenți sunt o mărturie a încrederii atunci când vine vorba să dovedim cine suntem noi, EURO 5, ca parteneri de afaceri.

Semper paratus. Acta non verba.

Romeo Alexandru Ciontoș

 

 

 

 

CE SPUN EI ?

SC GLANZ SRL

Promptitudinea, onestitatea și creativitatea definesc unul dintre cei mai longevivi colaboratori ai societății noastre, în ceea ce privește furnizarea echipamentelor de curățenie profesională atât manuală cât și automată.

Adaptabil și inovativ, EURO 5 este întotdeauna dispus să găsească soluția optimă la solicitările clientului.

 

SC SERV BARATIN SRL

SC SERV BARATIN SRL are ca obiect de activitate „tăierea, fasonarea și finisarea pietrei naturale” și „servicii profesionale de curățenie”.

Având ca scop satisfacția clienților în ceea ce privește atât serviciile prestate cât și produsele oferite, ne-am ales mereu cu grijă furnizorii de materiale și ustensile, unul dintre aceștia fiind SC EURO 5 SRL cu care colaborăm de la înființare și până în prezent.

Credem cu tărie că experiența calității pe care o oferim, atât pe partea de produse cât și pe cea de servicii, reprezintă cea mai de preț carte de vizită, astfel că în colaborarea noastră cu cei mai atent aleși furnizori, suntem pregătiți să găsim soluții și pentru cei mai pretențioși clienți.

Ca o concluzie, menționăm că suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu societatea SC EURO 5 SRL și o recomandăm și altor potențiali clienti.

Data: 14.03.2017   SC SERV BARATIN SRL

 

BS Trust SRL

Încă de la începutul anilor 2000, BS Trust SRL a găsit un partener de nădejde în compania Euro 5 SRL.

Stocuri pemanente, o gamă variată de utilaje, echipamente și consumabile destinate prestării serviciilor de curățenie.

Tot timpul ne-am putut baza pe seriozitatea, promptitudinea și profesionalimul companiei Euro 5.

După mai bine de 20 de ani, compania Euro 5 este în continuare unul din principalii furnizori de echipamente și consumabile de curățenie a companiei BS Trust.

LOGO-LAVOR
KLINDEX www.klindex.it
ADIATEK www.adiatek.com
IPC www.ipcleaning.com
RACRISA Logo