E clar că e Curat

Suntem disponibili 24/7

Tel: +40 264 266 201

Fax: +40 264 266 182

Ore de operare

Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Scrie-ne

office@euro5.ro

CINE SUNTEM

who-we-are_800x350

Suntem o echipă de profesioniști gata să vă consilieze, să vă instruiască și să vă sprijine în orice fel de aspect cu privire la curățenia profesională.
Permiteți-ne să vă îmbunătățim afacerea dincolo de limite, oferindu-vă un set complet de servicii.
Credem cu tărie în ideea că o afacere nu se referă doar la cumpărare și vânzare. Este vorba despre diversitate, despre satisfacția clienților, despre oferirea unei game largi de servicii, despre legături puternice, nu doar simple relații.

01. Viziunea noastră

Fiecare afacere începe cu o viziune.
Când noi am început, viziunea noastră era de a revoluționa modul în care curățenia profesională se făcea în România. Vorbim despre produse de înaltă tehnologie, calitate excepțională și cel mai bun serviciu pentru clienți.

02. Misiunea noastră

Încă de la bun început, misiunea noastră a fost obiectivul nostru, iar obiectivul nostru a fost să fim unul dintre cei mai de top vânzători de echipamente profesionale de curățenie din România. Obiectivele au fost realizate iar misiunile au fost îndeplinite. Acum, singurul lucru rămas de făcut este: să continuăm să rămânem în vârf.

03. Valoarea noastră

Un om este la fel de bun precum este cuvântul său. În asta constă valoarea noastră: să livrăm ceea ce promitem.
Iar ceea ce vă promitem este să acționăm ca adevărați profesioniști, ajutându-vă în alegerea produsului potrivit pentru necesitățile dvs., precum și oferindu-vă asistență 24/7.

04. Echipa

O echipă este întotdeauna un grup, dar un grup nu este întotdeauna o echipă.
Am reușit să dezvoltăm o echipă dedicată de profesioniști, unită de obiectivul nostru comun: o atmosferă de familie între noi, oferind tot ce este mai bun pentru clienții noștri.

DE ATUNCI ȘI PÂNĂ ACUM

Din „vremurile străvechi”, până în prezentul modern.

Anii ’90

VREMURILE STRĂVECHI … ANII ’90

Începutul anilor 90 reprezintă piatra de temelie și rădăcinile companiei noastre, la început cunoscută sub numele de Zborul. Acela a fost momentul în care am început aventura noastră în lumea curățeniei și am decis să revoluționăm modul în care se făcea curățenia profesională în România.

2003 – EURO5

2003 este anul în care s-a născut EURO5. Compania a fost revitalizată cu un nou nume, un nou logo, oameni noi în echipă și un nou model de afaceri.

2005

NOUL SEDIU

În ianuarie 2005, ne-am mutat în noul nostru sediu situat în inima Transilvaniei, în frumosul oraș Cluj-Napoca. Aceasta a fost o etapă majoră în evoluția companiei noastre, oferindu-ne posibilitatea de a ne dezvolta afacerea, expunând mai bine produsele noastre, lărgind stocurile, îmbunătățind partea de service și mentenanță, precum și toate celălalte departamente.

2005 – 2009

APOGEUL

De asemenea, anul 2005 a fost și anul în care am pornit spre culmi. Am dezvoltat un nume de încredere, relații de afaceri puternice au fost stabilite și o echipă de profesioniști a fost formată. S-au făcut vânzări spectaculoase și s-au primit numeroase premii remarcabile de la partenerii noștri externi pentru performanțele deosebite în vânzări.

2009

CRIZA ECONOMICĂ

Vremurile grele nu rezistă … oamenii puternici da. Și așa am făcut.

Criza din 2008 ne-a dat tuturor o perioadă dificilă, dar obstacolele sunt menite ca să fie depășite. Aceasta este încă o dovadă a cât de adânc înrădăcinată este compania noastră în lumea curățeniei profesionale.

2017

O NOUĂ ERĂ

Un capitol vechi s-a încheiat și unul nou a început. 2017 reprezintă revitalizarea companiei noastre.
EURO5 a devenit digital: investiții majore în infrastructura digitală, hardware și software.
Au fost adoptate noi tactici de business și marketing. Investiții importante au fost făcute în partea de service și mentenanță, precum și în extinderea spațiilor noastre de depozitare.
Avansăm odată cu timpurile, dar nu vrem să o facem singuri … vrem să vă alăturați și voi în noua aventură.

ECHIPA

O echipă este întotdeauna un grup, dar un grup nu este întotdeauna o echipă.
Am reușit să dezvoltăm o echipă dedicată de profesioniști, unită de obiectivul nostru comun: o atmosferă de familie între noi, oferind tot ce este mai bun pentru clienții noștri.

Descoperiți echipa noastră … și viitorii voștri parteneri.

 

TEAM – Together Everyone Achieves More

Romeo Ciontoș Sr.

CEO/Fondator

Romeo Ciontoș Jr.

Director Tehnic

Roman Ciprian

Director Vânzări

Liana Ciontoș

Asistent Manager

Cezara Cazacu

Contabil sr.

Mihaela Ciontoș

Project Manager

Sebastian Matei

Tehnician Senior

Petre Boncian

Tehnician Senior