Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Ustensile

Ustensile pentru curatenie

 • Mopuri

  Mopurile sunt create special pentru ca operatorul sa nu piarda foarte mult timp cu umplerea galetilor si diluarea solutiilor in timpul curateniei, fapt pentru care se sporeste viteza de lucru si eficienta.

 • Rama Duplex

  Cu rama Duplex se pot curata extrem de usor locurile ascunse si colturile, crapaturile etc. Cele doua benzi Velcro creeaza legatura perfecta intre mop si rama rapida si permit de asemenea inlocuirea rapida in caz de uzare.

 • Mop din fir tors de microfibra

  Mopul din fir tors de microfibra retine murdaria si o retine in interiorul fibrelor, prevenind totodata lipirea mopului de pardoseala.

 • Galeti din polipropilena

  Galetile de 22lt din polipropilena de culoare albastra se utilizeaza pentru mopurile curate, iar galetile din polipropilena de culoare rosie sunt utilizate pentru mopurile murdare.

 • Caruciorul Eurospeed

  Pentru efectuarea curateniei in spatiile mici si medii se poate utiliza caruciorul Eurospeed dotat cu 2 galeti de 22lt (albastra pentru mopuri curate, rosie pentru mopuri murdare), galetile fiind fixate pe suport cu roti de 80mm. Cele 20 de mopuri penetrate cu solutie acopera curatirea unei suprafete de 500 – 600m2. La capatul caruciorului este fixat sacul care ii permite operatorului sa indeparteze toate mopurile murdare o singura data…la farsitul zilei de lucru. Suportul pe care este fixat sacul permite operatorului sa il indeparteze, in cazul in care trebuie sa acceseze spatii inguste.

 • Caruciorul Antares Security Eurospeed

  Pentru efectuarea curateniei in spatiile mari se utilizeaza caruciorul Antares Security Eurospeed dotat cu 2 galeti de 22lt, ambele utilizate pentru moopuri curate. Diferenta intre cele 2 culori la galeti, de aceasta data indica zonele unde vor fi utilizate: mopurile din galeata albastra vor fi utilizate in vederea curatarii zonelor comune, iar cele din galeata rosie se vor utiliza in vederea curatarii locurilor deosebit de contaminate.

  Carucioarele din gama Antares Security sunt adaptate utilizarii in spatiile mari precum scoli, spitale, aeropoturi, centre comerciale. Datorita dotarii carucioarelor Antares Security substantele chimice sunt tinute sub observatie, in siguranta.

 • Caruciorul 3P

  Caruciorul 3P este unicul carucior cu storcator presa a carui baza se descompune in 3 parti. Atuul si atuurile caruciorului sunt dimensiunile reduse ce permit o manipulare extrem de usoara, baza repliabila, datorita careia 3P este foarte usor de transportat si de asemenea faptul ca este usor de pliat, fara a necesita suruburi.

  Caruciorului 3P este dotat cu roti din polipropilena si este foarte usor de curatat si intretinut datorita partilor rotunjite ale carcasei.

 • Caruciorul din polipropilena

  Caruciorul din polipropilena si fibra de sticla este prevazut cu storcator presa si 2 galeti de 15lt sau 25lt, in functie de necesitatile utilizatorului.

  Cele 4 roti au diametru de 40mm. Caruciorul poate fi dotat si cu suport de sac de 50lt si suport pentru diferite obiecte.

  Galeata are cuva simpla de 18lt cu presa storcator din polipropilena si este prevazuta cu 4 roti cu diametru de 90mm.

 • Caruciorul suport pentru sacul de gunoi

  Caruciorul suport pentru sacul de gunoi este creat din polipropilena si fibra de sticla, cu suport din aluminiu cu pedala si cu capacul de culoare albastra.

 • Caruciorul cromat

  Carucioarele cromate cu suport rotund de prindere a sacului sunt dotate cu 4 roti din fibra de sticla cu diametru de 80mm, cu sistem elastic de blocare a sacului si cu 4 aparatoare din metal cu diametru de 90mm, impotriva loviturilor.

 • Cos de gunoi

  Cosurile de gunoi sunt din plastic de inalta calitate si sunt prevazute cu capac ce se balanseaza. Sunt disponibile in variante de 15lt, 25lt sau 50lt.

 • Cos de gunoi cu pedala

  Cosurile de gunoi albastre cu pedala sunt prevazute cu capac si cu galeata interna ce se poate scoate.

 • Pubela HD

  Pubelele de polietilena HD de 120lt sunt prevazute cu 2 roti cu diametru de 200mm, capac, pedala si sistem de blocare a sacului. Pubelele din aceasta gama au o deosebita rezistenta la agentii chimici, la paraziti, sunt usor de spalat si se sterilizeaza.

 • Rama din metal

  Rama din metal cu conexiune din plastic este disponibila in varianta de 40cm, 60cm, 80cm, 100cm.

  Rezerva din acril pentru rama metalica, cu suport din bumbac sau poliester este cea mai adecvata utilizarii pe pardoseli fara luciu.

 • Rama Ecomix

  Rama Ecomix din plastic este disponibila atat in varianta cu conexiune universale cat si cu conexiune cu surub.

  Rezerva de microfibra pentru rama Ecomix este adaptata utilizarii atat pentru curatarea uscata cat si pentru curatarea umeda.

  Rezerva pentru rama rapida este disponibila in 2 variante, cu buzunare sau cu siret si este din bumbac sau din poliester. Dimensiunile rezervelor sunt in functie de cele ale ramei: 40cm, 60cm, 80cm, 100cm.

 • Rama pentru pad-urile Scraber

  Rama pentru padurile Scraber cu maner sunt cele mai indicate utilizarii in vederea curatarii spatiilor inguste cum sunt colturile, treptele scarilor, peretilor etc.

  Rama pentru padul Scraber cu conexiune este folosit pentru curatarea spatiilor inguste, a treptelor, a colturilor, a peretilor.

  Pentru ramele Sraber cu maner si pentru ramele Scraber cu conexiune se utilizeaza tampoane abrazive negre.

 • Lavete – gama Magic

  Lavetele din microfibra din gama Magic Line sunt disponibile in culorile albastru, rosu, alb, verde si galben, atat cu dimensiunile de 32 x 32cm cat si pe dimensiunile 32 x 64cm.

 • Lavete diferentiate

  Lavetele diferentiate sunt disponibile in culorile albastru, galben, rosu si verde. Lavetele difereniate sunt create din vascoza si fibre sintetice si au dimensiuni de 40×40cm.

 • Lavete perforate

  Lavetele perforate sunt utilizate in vederea lustruirii geamurilor si a altor suprafete.

  Sunt disponibile in culorile albastru, galben, rosu si verde, avand dimensiunile 38×40cm.