Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Agenti speciali

Agenti de curatare speciali

 • Clean Plus Foam

  Detergent special sub forma de spray pt indepartarea petelor de cerneala sau a murdariei, in general. Se foloseste pe suprafete lavabile din metal, sticla, plastic, ceramica etc.

  Aspect: lichid transparent, incolor, cu miros caracteristic

  Densitate: 1,01 ± 0,01

  Ph pur: 13 ± 1

  Solubilitate in apa: –

  Mod de intrebuintare: se sprayaza pe suprafata si se freaca cu o laveta.

 • Inox Foam

  Agent de curatare sub forma de spray, pt curatarea, lustruirea si protejarea suprafetelor din metal.

  Aspect: lichid transparent de culoare verde si miros floral

  Densitate: 0,98 ± 0,01

  Ph pur: 4 ± 1

  Solubilitate in apa: solubil

  Mod de intrebuintare: se sprayaza pe suprafata si se freaca cu o laveta pana se obtine luciul dorit

 • Vitro

  Agent de curatare cu uscare automată pentru curăţarea, întreţinerea şi lustruirea geamurilor, oglinzilor, dalelor lucioase, portelanului etc.

  Aspect: lichid transparent de culoare albastra cu miros de vanilie

  Densitate: 0,99 ± 0,01

  Ph pur: 7 ± 1

  Solubilitate in apa: solubil

  Mod de intrebuintare: la o dilutie de 0,5 – 1% se aplica pe suprafata de curatat si se freaca cu o laveta sau cu o bucata de panza sau piele pana se obtine luciul si curatenia dorite.

 • Puligen Alynox

  Soluţie sub formă de spray pentru curăţarea inoxului. Curăţă şi protejază suprafeţele din inox, aluminiu şi ale metale. Elimină grăsimea, urmele de degete, urmele lăsate de apă. Recomandat pentru echipamente de protecţie, lifturi, rafturi, diverse componente metalice de maşini.

  Aspect: aerosol

  Mod de utilizare: se sprayază suprafaţa de curăţat, se întinde pe suprafaţă cu o lavetă şi se sterge cu o lavetă complet uscată. Este necesară doar o cantitate mică de soluţie.

 • Puligen Metal

  Polish pentru metale şi sticlă ceramică. Curăţă şi face să lucească obiectele din cupru, bronz, oţel, crom etc. Recomandat pentru farfuriile din sticlă ceramică.

  Aspect: lichid opac, roz, vâscos, cu miros caracteristic.

  Ph pur: 2±1; emulsionabil

  Mod de utilizare: Se scutură bine recipientul înainte de folosire. Se aplică cu o lavetă, se freacă şi apoi se clăteşte cu apă şi se lasă să se usuce.

 • Puligen Muliusos

  Polish petru mopuri pentru praf sau lavete umede. Atrage şi reţine praful şi murdăria protejând suprafaţa şi dându-I strălucire. Se preteaza la lustruire, confera rezistenta la trafic si la frecarea cu mopul si lasa o suprafata nealunecoasă. Previne depunerea murdariei si a prafului. Este ideal pentru toate tipurile de suprafete umede si pentru lustruirea suprafetelor din metal, lemn, plastic etc

  Aspect: lichid transparent de culoare chihlimbarie cu miros floral.

  Densitate: 0,80 ± 0,01

  Punct de aprindere: peste 24ºC

  Concentraţie de substanţă activă: 100

  Mod de întrebuinţare: se sprayază pe mopul sau pe cârpa umedă, se aşteaptă câteva sec după care se utilizează în mod obişnuit. Nu se aplică direct pe suprafaţa de curăţat. Mopurile şi cârpele se spală cu detergent şi apă fierbinte,iar după uscare se pot reutiliza.

 • Aquagen AD

  Detergent pentru curăţarea pardoselilor lavabile, are în compoziţie ingrediente naturale ce reduc riscul poluării. Elimină mizeria şi împiedică depunerea de calcar. Conferă luciu, întreţine supraţele şi lasă un miros plăcut. Se aplica în diluţie de 0,25 – 1%, în funcţie de gradul de murdărie şi se freacă normal.

  Aspect: lichid transparent violet cu miros plăcut

  Densitate: 1,00 ± 0,01%

  Ph: 4 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Aquagen Deterclor Marseille

  Detergent înălbitor ce asigură curăţare eficientă, eliminând mirosurile neplăcute. Este indicat pt pereţi, pardoseli, băi, bucătării, etc.
  Pt pardoseli se aplică în diluţie de 0,25 – 1%, în funcţie de gradul de mizerie. Pt ale suprafeţe se aplică direct cu laveta.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros placut

  Densitate: 1,08 ± 0,01%

  Ph: 12 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

  Concentraţie de substanţă activă: 6,0