Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Agenti pentru bai

Agenţi de curăţare anticalcar pentru băi

 • Aquagen Deskal Foam

  Detergent de curăţare activ, cu acţiune puternică, care îndepărtează piatra de calcar, petele de rugină, grăsimea şi ale urme de murdărie, lăsând suprafaţa curată mul timp. Se aplică sub formă de spumă.

  Aspect: lichid transparent de culoare albastră

  Densitate: 1,01 ± 0,01

  Ph pur: 1,7 ± 0,5

 • Aquagen Forte Gel

  Gel de curăţare pentru toalete care curăţă în profunzime, eliminând murdăria, depunerile de calcar şi mirosurile neplăcute. Forma de gel în care se prezintă creşte eficienţa, garantându-se o igienă totală pentru suprafaţa tratată.

  Aspect: lichid transparent de culoare albastră cu miros caracteristic

  Densitate: 1,04±0,01

  Ph pur: 1±1

  Solubil în apă

  Mod de întrebuinţare: aplicaţi produsul pe suprafaţă. Frecaţi marginile şi interiorul toaletei cu peria pentru WC. Apoi clătiţi cu apă. Nu amestecaţi produsul cu înălbitor. Nu utilizaţi produsul pe marmură sau suprafeţe sensibile la acid.

 • Tribac

  Detergent bacteriostatic pentru vasele WC. Asigură o curăţare eficientă şi elimină depunerile de calcar. Previne contaminarea în WC-urile publice. Datorită sistemului său de distribuire pe suprafaţa de curăţat şi garantează o igienă perfectă a suprafeţei tratate şi un miros plăcut 24 de ore pe zi. Ideal pentru restaurante, hoteluri, în general în toate toaletele de uz public.

  Aspect: lichid transparent roz cu miros floral/mediteranean (M)

  Densitate: 0,98±0,01

  Ph pur: 3±1

  Solubil în apă

  Mod de întrebuinţare: automat-prin sistemul SANIMATIC. Se utilizează cantitatea cerută şi de fiecare dată când se trage apa se eliberează o doză; manual-turnaţi produsul în interiorul WC-ului, frecaţi cu peria şi lăsaţi-l să acţioneze.