Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Inalbitori

Inălbitori

 • Lavicom BC

  Aditiv pentru îmbunătăţirea procesului de spălare sub formă de pudră pe bază de clor activ, pt înălbirea rufelor. Are o formulă stabilă şi este usor de folosit dând rezulate remarcabile chiar şi în apă dură sau cu conţinut de fier. Se foloseşte în faza de spălare sau în cea de albire, 5–8gr/kg rufe, în funcţie de gradul de murdărie sau duritate a apei.

  Aspect: pudră albă cu miros caracteristic

  Ph: 9,5 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Lavicom BCL

  Aditiv foarte eficient pt înălbirea şi dezinfectarea rufelor în timpul procesului industrial de spălare. Poate fi folosit pt toate ţesăturile rezistente la clor activ. Se adaugă în faza de înălbire şi este preferat sistemul Lavamatic de dozare. Are rezulate bune indiferent de duritatea apei folosite sau de temperatura acesteia.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros caracteristic

  Densitate: 1,1+-0,01

  Solubilitate în apă: solubil

  Concentraţie de substanţă activă: 5,5

 • Lavicom BD

  Aditiv cu oxigen active foarte eficient pt înălbirea şi dezinfectarea rufelor în timpul procesului industrial de spălare. Poate fi folosit pt toate ţesăturile, însă în cazul culorilor delicate este recomandată testarea în prealabil. Se adaugă în timpul fazei de înălbire 5–20gr/kg rufe şi este preferat sistemul Lavamatic de dozare. Se obţin rezulate remarcabile indiferent de duritatea sau temperatura apei.

  Aspect: lichid transparent incolor cu miros caracteristic

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph: 1 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

  Concentraţie de substanţă activă: 5%

 • Lavicom BQ

  Aditiv cu oxigen activ pt înălbirea ţesăturilor în procesul industrial de spălat rufe. Formula sa fără clor permite utilizarea pe ţesături fine sau colorate. Se aplică în faza de înălbire sau în cea de spălare 5 – 10gr/kg rufe. Se obţin rezulate remarcabile indiferent de duritatea sau temperatura apei.

  Aspect: lichid transparent incolor cu miros caracteristic

  Densitate: 1,11 ± 0,01

  Ph: 3 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

  Concentraţie de substanţă activă: 30,0