Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Industria alimentara

Detergenţi pentru industria alimentară

 • Sanigen AC

  Agent de curăţare acid, sub formă de spumă pt îndepărtarea mizeriei persistente de pe suprafeţele lavabile rezistente la PH acid. Aplicat cu sistemul de apă sub presiune permite formarea spumei stabile ce măreşte timpul de contact şi puterea de curăţare, eliminând mizeria fără acţiune mecanică.

  Se aplică cu ajutorul sistemelor sub presiune, cu aruncătoare de spumă, sau prin metodele tradiţionale în doză de 1–5%. Necesită clătirea cu apă.

  Aspect: lichid transparent albastru cu miros caracteristic

  Densitate: 1,07 – 0,01

  Ph: 1 ±1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Sanigen ALC

  Agent de curăţare alcalin sub formă de spumă pt îndepărtarea grăsimii. Aplicat cu sistemul de apă sub presiune permite formarea spumei stabile ce măreşte timpul de contact şi puterea de curăţare eliminând mizeria fără acţiune mecanică.

  Se aplică cu ajutorul sistemelor sub presiune, cu aruncătoare de spumă sau prin metode tradiţionale în doză de 1–5%. Necesită clătire cu apă.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros caracteristic

  Densitate: 1,05 – 0,01

  Ph: 13 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Sanigen ALF

  Agent de curăţare concentrat alcalin sub formă de spumă pt îndepărtarea grăsimii dificile şi încrustate de pe suprafeţe rezistente la Ph alcalin. Aplicat cu sistemul de apă sub presiune, permite formarea spumei stabile ce măreşte timpul de contact şi puterea de curăţare eliminând mizeria fără acţiune mecanică.

  Se aplică cu ajutorul sistemelor sub presiune, cu aruncătoare de spumă sau prin metode tradiţionale în doză de 1–5%. Necesită clatire cu apă.

  Aspect: lichid transparent chihlimbariu cu miros caracteristic

  Densitate: 1,17 – 0,01

  Ph: 13 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Sanigen CL

  Detergent dezinfectant cu clor sub formă de spumă stabilă densă aplicată cu sistemului de apă sub presiune. Spuma aderă la suprafaţa tratată mărind timpul de contact. Este recomandat pt suprafeţe rezistente la hipocloritul din industria alimentară. Pt suprafeţele de lucru, ustensile etc. se diluează 2–5%, în funcţie de gradul de mizerie, se lasă 5 minute după care se clăteşte cu apă. Are acţiune antiseptică şi dezinfectantă şi se aplică în absenţa alimentelor şi a persoanelor, apon se clateste foarte bine cu apă. Este incompatibil cu oxidanţii, materialele alcaline şi produsele inflamabile.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros caracteristic

  Densitate: 1,13 ± 0,01

  Ph: 12,5 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Sanigen GR

  Detergent dezinfectant cu acţiune rapidă destinat suprafeţelor lavabile. Asigură protecţie împotriva contaminărilor ulerioare şi este recomandat în zone ce necesită grad înal de igienă.

  Se aplică cu sisteme de apă sub presiune, cu aruncătoare de spumă, sau prin metode convenţionale, la o diluţie de 0,5–2%. Se lasă 5 minute şi se clăteşte cu apă.

  Aspect: lichid transparent de culoare roşie şi miros caracteristic

  Densitate: 1,02 ± 0,01

  Ph: 6,0 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Sanigen ND

  Detergent neutru cu efect odorizant ce formează spumă subţire prin aplicare cu sistem de apă sub presiune, mărind timpul de contact.

  Neutralizează mirosurile neplăcute şi poate fi aplicat pe orice tip de suprafaşă: plastic, sticlă, porţelan, metal, suprafeţe vopsite etc.

  Se aplică diluat 2–5%, în funcţie de gradul de mizerie, se lasă 5 minute după care se clăteşte cu apă.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros caracteristic

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph: 7 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil