Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Igiena mainilor in institutii

Detergenţi pentru igiena mâinilor în instituţii

 • Dermogen

  Săpun lichid dezinfectant ce asigură curăţarea şi dezinfectarea temeinică a mâinilor, respectând pH-ul natural al pielii. Conţine agenţi de hidratare, de protejare a pielii şi antibacterieni ce menţin pielea curată şi moale, protejând-o de contaminări ulerioare, fără riscul iritării şi uscării. Este indicată utilizarea lui în locurile în care este necesar un grad sporit de igienă.

  Produsul se aplică pe pielea umezită în prealabil şi se freacă mâinile până la obţinerea unei spume abundente. Se lasă să acţioneze 30 sec. – 2min şi se clăteşte din abundenţă cu apă.

  Aspect: lichid transparent, incolor, cu miros caracteristic

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph pur: 5,5 ± 0,5

  Solubilitate în apă: solubil

 • Tensogen Foam

  Gel spumant de uz general, cu proprietăţi hipo alergice. Asigură o curăţare efectivă şi respectă Ph-ul natural al pielii. Indicat pentru restaurante, hoteluri, instituţii, birouri, spitale, şcoli şi ale instituţii unde nu există un grad ridicat de murdărie al mâinilor. Nu atacă pielea. Produsul se aplică pe pielea umezită în prealabil şi se freacă mâinile până la obţinerea unei spume abundente. Se clăteşte cu apă. Forma de săculeţ în care e prezentat contribuie la lipsa contaminărilor de orice fel până la terminarea soluţiei.

  Aspect: lichid transparent, violet, cu miros de măr

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Tensogen Kid Foam

  Gel spumant de uz general, cu proprietăţi hipo alergice pentru piele sensibilă. Asigură o curăţare efectivă şi respectă Ph-ul natural al pielii. Indicat pentru restaurante, hoteluri, instituţii, birouri, spitale, şcoli şi ale instituţii unde nu există un grad ridicat de murdărie al mâinilor. Nu atacă pielea.

  Produsul se aplică pe pielea umezită în prealabil şi se freacă mâinile până la obţinerea unei spume abundente. Se clăteşte cu apă. Forma de săculeţ în care e prezentat contribuie la lipsa contaminărilor de orice fel până la terminarea soluţiei.

  Aspect: lichid transparent, verde, cu miros dermo

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Dermogen Dry

  Produs lichid pentru igienizarea pielii curate. Asigură o curăţare efectivă şi respectă Ph-ul natural al pielii. Conţine alcool, bactericide, agenţi de hidratare şi balsamuri pentru a preveni eventuale contaminări ale pielii şi pentru a o păstra fină şi hidratată. Nu atacă pielea.
  Produsul se aplică pe mâinile uscate prin sprayere. Se freacă mâinile până când sunt în totalitate acoperite cu lichid. Se lasă să se usuce şi să intre în piele. Nu se clăteşte cu apă. Forma de săculeţ în care e prezentat contribuie la lipsa contaminărilor de orice fel până la terminarea soluţiei.

  Aspect: lichid transparent, incolor, cu miros caracteristic

  Densitate: 0,92 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Dermogen Foam

  Produs hidroalcolic igienizant cu clorură de amoniu, sub formă de spumă, hipoalergic. Nu atacă pielea. Produsul se aplică pe pielea umezită în prealabil şi se freacă mâinile până la obţinerea unei spume abundente. Se lasă să acţioneze 30-60 de secunde şi se clăteşte cu apă normală. Se usucă mâinile cu uscător automat sau prosoape de hârtie. Dacă este necesar se repetă acţiunea. A nu se utiliza pentru o perioadă îndelungatăă de timp sau de către persoane alergice la ingredientele sale.

  Aspect: lichid transparent, incolor, cu miros caracteristic

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Dermogen Hydro

  Cremă hidratantă reparativă pentru toate tipurile de piele. Protejază pielea, o hidratează şi o face mai fină. Nu atacă pielea. Se aplică o cantitate mică pe mâinile curate şi uscate şi se masează uşor mâinile neuitându-se aplicarea între degete şi în zona unghiilor. Forma de săculeţ în care e prezentat contribuie la lipsa contaminărilor de orice fel până la terminarea soluţiei.

  Aspect: cremă albă cu miros dermo

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubilitate în apă: emulsionabilă

 • Dermogen Protect

  Cremă de protecţie cu acţiune de “barieră”. Acţionează ca o mănuşă de protecţie. Potrivită pentru orice tip de piele. Nu distruge simţul tactil al mâinilor. Rezistentă la apă şi la detergenţi. Lasă pielea să respire. Protejază pielea, o hidratează şi o face mai fină. Conţine extract de aloe vera care ajută la “repararea” mâinilor crăpate. Nu atacă pielea.
  Se aplică o cantitate suficientă pe mâinile curate şi uscate înainte de începerea lucrului şi se masează uşor mâinile neuitându-se aplicarea între degete şi în zona unghiilor. Se lasă să se usuce complet până dispare senzaţia de “lipici”, care indică faptul că mănuşa invizibilă s-a format deja. Repetaţi acţiunea după fiecare spălare pentru a reface efectul de mănuşă. Forma de săculeţ în care e prezentat contribuie la lipsa contaminărilor de orice fel până la terminarea soluţiei.

  Aspect: cremă albă cu miros dermo

  Densitate: 1,00 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubilitate în apă: emulsionabilă