Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Dezinfectanti

Dezinfectanţi

 • Aquagen DF

  Detergent ce asigura o curatare si dezinfectare indelungata. Dizolva depunerile de calcar si indeparteaza mirosurile neplacute. Contine agenti antibacterieni. Indicat pt suprafete lavabile rezistente la PH acid, unde se cere un nivel de curatenie si igiena inal (pereti, pardosele, toalete, vestiare etc)

  Aspect: lichid transparent de culoare mov cu miros caracteristic

  Densitate: 1,06 ± 0,01

  Ph pur: 1 ± 1

  Mod de intrebuintare: prin frecare normala, prin pulverizare sau pe laveta umeda, diluat in prealabil in apa in proportie de la 1:20 pana la 1:70.

 • Aquagen DFA

  Detergent alcalin ce asigura o curatare eficienta si are actiune dezinfectanta de durata. Dizolva cu usurinta rezidurile de grasime si murdarie fara a freca si indeparteaza mirosurile neplacute. Contine agenti antibacterieni. Este indicat pt suprafete lavabile rezistente la Ph alcalin unde se cere un nivel de igiena si curatenie inalt.

  Aspect: lichid transparent de culoare verde si miros de lavanda

  Densitate: 1,02 ± 0,01

  Ph pur: 12 ± 1

  Solubilitate in apa: solubil

  Mod de intrebuintare: prin frecare normala, prin pulverizare sau pe laveta umeda, diluat in prealabil in apa in proportie de la 1:20 pana la 1:70.

 • Aquagen DFX

  Deteregent dezinfectant; curăţă şi dezinfectează orice tip de suprafaţă lavabilă, asigurând protecţie împotriva eventualelor contaminărilor ulerioare. Recomandată pentru lucuri unde se cere un nivel sporit de igienă. Poate fi aplicat manual sau cu ajutorul maşinilor automate de spălat şi aspirat pardoseli.

  Aspect: lichid transparent incolor cu miros de pin.

  Densitate: : 0,99 ± 0,01

  Ph pur: 12,5 ± 1,0; solubil în apă

  Mod de întrebuinţare: Înainte de utilizare citiţi cu atenţie eticheta. Nu utilizaţi produsul pe alimente sau ustensile de bucătărie. Produsul este în acord cu normele UNE-EN 1276 pentru o concentraţie de 100% în condiţii de testare la 20˚C±1˚C şi un timp de contact de 5 minute, organismele testate fiind: Escheria coli, Pseudonomas aeruginosa, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus.

  A nu se amesteca cu ale substanţe. Este incompatibil cu oxidanţi, materiale alcaline şi produse inflamabile. Se utilizează în diluţie de 5%. Utilizarea acestui produs trebuie făcută în absenţa alimentelor. Luaţi toate măsurile necesare ca alimentele sau ustensilele foosite după o prealabilă dezinfectare a suprafeţelor să nu fie contaminate de resturi de ingredienţi activi ai soluţiei. De aceea, suprafeţe trebuie clătite bine înainte de reînceperea utilizării lor.

 • Bionet

  Detergent sub forma de spray, cu actiune de curatare si dezinfectare, ce poate fi folosit pentru toate tipurile de suprafete si ustensile care se folosesc in ind. alimentara. Contine agenti antibacterieni.

  Aspect: lichid transparent de culoare albastra si miros caracteristic

  Densitate: 0.99+-0.01

  Ph pur: 7.5+-1

  Solubilitate in apa: solubil

  Mod de intrebuintare: se sprayaza pe suprafata, se intinde cu o laveta curata, se lasa sa actioneze. Se autousuca. Se aplica doar pe suprafete curatate si uscate in prealabil.

 • Sanix 3D

  Agent de igienă pentru unităţile sanitare de depozitare a tampoanelor şi discurilor igienice pentru femei. Se prezintă sub formă de pudră. Conţine un deodorant special, agent de dezinfectare şi uscare. Produsul activ se eliberează în interiorul unităţii sanitare, cantitatea depinzând de murdăria ce urmează a fi tratată. Elimină inconvenienţele legate de mânuirea acestor resturi transformându-le în murdărie obişnuită. Este recomandat în special pentru restaurante şi firme de catering, spitale, etc.

  Aspect: pudră albă cu miros caracteristic

  Ph pur: 6±1;

  Solubil în apă

  Mod de întrebuinţare: Se deschide capacul principal al containerului activând închizătoarea aflată în partea de sus a acestuia. Se introduce un sac domestic de dimensiuni 55×60 mm într-o unitate SANI-BOX.Se toarnă conţinutul unei singure doze SANIX 3D în sac. Închideţi capacul apăsând închizătoarea până când sacul se află bine fixat înăuntrul unităţii. Adăugaţi câte o doză de fiecare dată când sacul este schimbat sau dacă nu este necesar aşa de des, la o frecvenţă de 30 de zile.