Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Curatarea strazilor

Produse specifice pentru curăţarea periodică a strazilor, a zonelor cu circulaţie pietonală şi a spaţiilor comerciale, a substanţelor vărsate accidental pe străzi şi în benzinării.

 • Desoil

  Agent degresant pt absorbţia uleiului sau a carburantului vărsat accidental, în special pe străzi. Neinflamabil, cu spumare redusă, se aplică pe suprafeţele lavabile şi rezistente la PH alcalin.

  Mod de întrebuinţare: diluat în apă în proporţie de 1:5 până la 1:20 cu metode de curăţare specifice. Dacă îndepărtarea mizeriei este dificilă, se lasă să acţioneze câteva minute apoi se clăteşte cu apă.

  Aspect: lichid transparent roşu cu miros caracteristic

  Ph: 13 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

  Concentraţie de substanţă activă: 14,1%

 • Pavinet

  Detergent degresant special pt maşini automate de spălat străzi, cu spumare redusă. Se foloseşte în special la curăţarea pardoselelor dure din spatţiile comerciale mari, parcări şi zonele pietonale.

  Mod de întrebuinţare: se diluează în proporţie de 1:20 până la 1:100 şi se toarnă direct în rezervorul maşinii automate, după care se curăţă conform procedurii obişnuite.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros caracteristic

  Ph: 13 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

  Concentraţie de substanţă activă: 13,8

 • Mulisec

  Absorbant industrial granular neinflamabil cu mare putere de absorbire a solvenţilor, apei, uleiurilor. Previne deteriorarea materialelor şi împiedică mirosurile neplăcute cauzate de vărsarea accidentală.

  Mod de întrebuinţare: se întinde pe suprafaţa pe care s-a vărsat, iar preventiv, pe ariile expuse riscului vărsărilor diferitelor substanţe.

  Aspect: pudră gri cu miros caracteristic