Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Curatarea motoarelor

Produse chimice special destinate curăţării şi întreţinerii motoarelor, a pieselor şi a mecanismelor maşinilor destinate curăţeniei urbane.

 • Solugen Polinox

  Permite deblocarea elementelor înţepenite din cauza ruginii. Împiedică corodarea, lubrefiază şi protejează mecanismele, piesele şi suprafeţele metalice.

  Se aplică prin sprayere, se lasă câteva minute să acţioneze apoi se deblochează piesele şi se lustruiesc. Pt aplicarea de protecţie, se sprayază din abundenţă pt a asigura efectul anticoroziv.

  Aspect: lichid opalescent chihlimbariu cu miros caracteristic

  Solubilitate în apă: insolubil

  Concentraţie de substanţă activă: 100

  Punct de aprindere: >45ºC

 • Solugen Polinox 520

  Permite deblocarea elementelor înţepenite din cauza ruginii. Impiedică corodarea, lubrefiază şi protejează mecanismele, piesele şi suprafeţele metalice. Se foloseşte în special pt mobilierul stradal.

  Se aplică prin sprayere şi se lasă câteva minute să acţioneze înainte de a debloca piesele şi a le lustrui. Pt aplicarea de protecţie, se sprayază din abundenţă pt a asigura efectul anticoroziv

  Aspect: aerosol

 • Urbadet Motor

  Agent degresant, emulsionabil în apă, pt curăţarea suprafeţelor metalice şi nemetalice. Indepărtează urmele de grăsime şi mizerie persistentă fără să atace suprafeţele tratate. Se poate aplica la rece

  Se aplică cu ajutorul unui pistol pentru ulei, nediluat, ca aditiv la motorină sau petrol sau emulsionat în apă, în proporţie de 1:5 până la 1:10, în funcţie de gradul de mizerie. Se recomandă utilizarea periei sau a alui sistem abraziv pt optimizarea efectului. Se lasă să acţioneze câteva minute apoi se clăteşte cu apă.

  Aspect: lichid transparent chihlimbariu cu miros caracteristic.

  Solubilitate în apă: emulsionabil

  Concentraţie de substanţă activă: 100

  Temperatura de aprindere: >40ºC