Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Curatarea caroseriilor

Detergenţi speciali pentru curăţarea caroseriilor vehiculelor folosite în curăţenia urbană: camioane de gunoi, compactoare, măturătoare de străzi, camioane de curăţat containere de gunoi etc.

 • Descar

  Detergent alcalin special pt curăţarea şi degresarea caroseriilor. Datorită compoziţiei sale este recomandat pt curăţarea tuturor tipurilor de mizerie şi eliminarea rezidurilor de grăsimi, pt suprafeţele cu arsuri, praf de cărbune şi grăsimi organice. Are efect anticocoziv şi nu atacă vopseaua, sticla, cauciucul sau plasticul.

  Mod de întrebuinţare: se aplică diluat în apă 1:10 până la 1:100, în funcţie de gradul de mizerie. Se aplică pe suprafaţă, se freacă cu o perie, mai accentuat pe zonele cu un grad de murdărie mai mare apoi se clăteşte cu apă.

  Aspect: lichid transparent verde cu miros caracteristic

  Ph: 13 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil

 • Descar Extra

  Detergent alcalin puternic, pentru curăţarea şi degresarea caroseriilor, motoarelor, utilajelor grele etc. Datorită compoziţiei sale este recomandat pentru curăţarea tuturor tipurilor de mizerie şi eliminarea rezidurilor de grăsimi, suprafeţelor cu arsuri, praf de cărbune şi grăsimi organice. Are efect anticocoziv şi nu atacă vopseaua, sticla, cauciucul sau plasticul.

  Mod de întrebuinţare: se aplică diluat în apă 1:20 până la 1:200 pentru caroserii şi 1:10 până la 1:20 pentru motoare şi utilaje, în funcţie de gradul de mizerie. Se aplică pe suprafaţă, se freacă cu o perie, insistând în zonele mai murdare apoi se clăteşte cu apă.

  Aspect: lichid transparent chihlimbariu cu miros de lămâie

  Ph: 13 ± 1

  Solubilitate în apă: solubil