Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Linia Ecomix

Accesorii Ecomix

 • Ecomix DC-1

  Dilutor pentru lichide concentrate. Sistem de măsurare şi distribuţie cu un singur corp care permite o optimizare maximă a performanţei şi manevrării acestuia. Conferă o depozitare sigură a produselor concentrate evitând manevrarea directă a produsului concentrat, oferind acces la el fără a fi necesară deschiderea acestuia. Include un container în partea de jos pentru a colecta eventuale scurgeri de soluţie, fapt care contribuie la siguranţa şi igiena instalaţiei. Diluţia se face prin diuze mici calibrate specifice fiecarui concentrat şi adaptate modulului dilutorului garantând astfel o măsurare corectă.

  Rata de umplere este de 4l/min.

  Condiţii standard: temp. 20-25˚C; presiune apă reţea 3kg/cm3(cu echipamentul în funcţiune)

 • Ecomix DC-2

  Dilutor pentru lichide concentrate. Sistem de măsurare şi distribuţie cu 2 corpuri care permite o optimizare maximă a performanţei şi manevrării acestuia. Conferă o depozitare sigură a produselor concentrate evitând manevrarea directă a produsului concentrat, oferind acces la el fără a fi necesară deschiderea acestuia. Include un container în partea de jos pentru a colecta eventuale scurgeri de soluţie, fapt care contribuie la siguranţa şi igiena instalaţiei. Diluţia se face prin diuze mici calibrate specifice fiecarui concentrat şi adaptate modulului dilutorului garantând astfel o măsurare corectă.

  Rata de umplere este de 4l/min.

  Condiţii standard: temp. 20-25˚C; presiune apă reţea 3kg/cm3(cu echipamentul în funcţiune)

 • Ecomix DC-3

  Dilutor pentru lichide concentrate. Sistem de măsurare şi distribuţie cu 3 corpuri care permite o optimizare maximă a performanţei şi manevrării acestuia. Conferă o depozitare sigură a produselor concentrate evitând manevrarea directă a produsului concentrat, oferind acces la el fără a fi necesară deschiderea acestuia. Include un container în partea de jos pentru a colecta eventuale scurgeri de soluţie, fapt care contribuie la siguranţa şi igiena instalaţiei. Diluţia se face prin diuze mici calibrate specifice fiecarui concentrat şi adaptate modulului dilutorului garantând astfel o măsurare corectă.

  Rata de umplere este de 4l/min.

  Condiţii standard: temp. 20-25˚C; presiune apă reţea 3kg/cm3(cu echipamentul în funcţiune)

 • Ecomix DC-4

  Dilutor pentru lichide concentrate. Sistem de măsurare şi distribuţie cu 4 corpuri care permite o optimizare maximă a performanţei şi manevrării acestuia. Conferă o depozitare sigură a produselor concentrate evitând manevrarea directă a produsului concentrat, oferind acces la el fără a fi necesară deschiderea acestuia. Include un container în partea de jos pentru a colecta eventuale scurgeri de soluţie, fapt care contribuie la siguranţa şi igiena instalaţiei. Diluţia se face prin diuze mici calibrate specifice fiecarui concentrat şi adaptate modulului dilutorului garantând astfel o măsurare corectă.

  Rata de umplere este de 4l/min.

  Condiţii standard: temp. 20-25˚C; presiune apă reţea 3kg/cm3(cu echipamentul în funcţiune)

 • Ecomix DCI

  Dilutor industrial pentru lichide concentrate. Sistem de măsurare şi distribuţie industrial creat pentru optimizarea maximă a performanţei şi manevrării acestuia. Conferă o depozitare sigură a produselor concentrate evitând manevrarea directă a produsului concentrat, oferind acces la el fără a fi necesară deschiderea acestuia. Include un container în partea de jos pentru a colecta eventuale scurgeri de soluţie, fapt care contribuie la siguranţa şi igiena instalaţiei. Diluţia se face prin diuze mici calibrate specifice fiecarui concentrat şi adaptate modulului dilutorului garantând astfel o măsurare corectă.
  Rata de umplere este de 4l/min.

  Condiţii standard: temp. 20-25˚C; presiune apă reţea 3kg/cm3(cu echipamentul în funcţiune)

  Dimensiuni: 80 mm X 115 mm X 180 mm

 • Ecomix Mini-B

  Sistem de distribuţie pentru lichide concentrate care permite optimizarea performanţei şi manevrării acestuia. Nu necesită racordarea la reţeaua electrică sau la cea de apă. Dilutor lichid concentrat care ajută la pregătirea produselor concentrate Ecomix în sticle de 500 ml.

  Aspect: corp polipropilenă şi capac ABS translucid, piston de dozare 20 mm din polipropilenă.

  Dimensiuni: 261 X 100 X130 mm

  Greutate: 1250 g

  Rezervor: 2l

 • Ecomix Mini-F

  Sistem de dozare pentru săpunuri lichide pentru spălarea mâinilor care furnizează produsul pregătit pentru a fi utilizat direct în chiuvetă. Nu necesită racordarea la reţeaua electrică sau la cea de apă. Oferă doza adecvată pentru o chiuvetă cu 10 l apă.

  Aspect: corp polipropilenă şi capac ABS translucid, piston de dozare 5 mm din polipropilenă.

  Dimensiuni: 261 X 100 X130 mm

  Greutate: 1440 g

  Rezervor: 2l

 • Ecomix RDE-ST

  Suport de dozare Ecomix pentru tub de 19 mm. Speciat creat pentru a susţine tubul pentru sistemele Ecomix-DC şi DCI.

  Material: polipropilenă

  Culoare: gri

 • Kit de reparatii

  Înlocuitor valvă închidere Ecomix pentru sistemele Ecomix-DC şi DCI. (închidere arc inox).

  Materiale: arc-inox, garnituri-EPDM, ax-inox

  Mod de întrebuinţare: se deschide valva de închidere, se înlocuieşte axul şi garnitura punându-le pe cele noi în poziţia originală apoi se
  închide valva.

 • Ecomix RDE-TA

  Tub de aspiraţie Ecomix, din PVC, flexibil, rezistent la substanţe chimice creat special pentru sistemele Ecomix-DC şi DCI.

  Dimensiuni: 6 X 9 mm

  Lungime: 1 m

  Mod de întrebuinţare: se conectează tubul la conectorul produsului Venturi, se înfiletează valva Ecomix unidirecţională pe tubul de aspiraţie, se introduce contragreutatea ceramică la celălal capăt al tubului şi se fixează filrul la extremitatea tubului de aspiraţie.