Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Gama Lavamatic

 • Lavamatic 3H

  Dozator automat mural pentru produsele lichide. Sistemul a fost creat pentru o dozare precisă şi fiabilă pentru spălătorii simple şi industriale. Este un model cu 3 pompe dozatoare. Este un aparat robust rezistent la umiditate. Programabil la 30/60/90/120 l/h.
  Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

  Dimensiuni 285×245×156 mm.

  Energie 85 – 230 V AC.

 • Lavamatic 4H

  Dozator automat mural pentru produsele lichide. Sistemul a fost creat pentru o dozare precisă şi fiabilă pentru spălătorii simple şi industriale. Este un model cu 4 pompe dozatoare. Este un aparat robust rezistent la umiditate. Programabil la 30/60/90/120 l/h.
  Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

  Dimensiuni 375×245×156 mm.

  Energie 85 – 230 V AC.

 • Lavamatic 5H

  Dozator automat mural pentru produsele lichide. Sistemul a fost creat pentru o dozare precisă şi fiabilă pentru spălătorii simple şi industriale. Este un model cu 5 pompe dozatoare. Este un aparat robust rezistent la umiditate. Programabil la 30/60/90/120 l/h.
  Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

  Dimensiuni 660×245×156 mm.

  Energie 85 – 230 V AC.

 • Lavamatic 3P

  Dozator automat mural pentru produsele lichide. Sistemul a fost creat pentru o dozare precisă şi fiabilă pentru spălătorii simple şi industriale. Este un model cu 3 pompe dozatoare cu o rată de curgere de 18 l/h. Este un aparat robust rezistent la umiditate. Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

  Dimensiuni 375×245×156 mm.

  Energie 85 – 230 V AC.

 • Lavamatic 4P

  Dozator automat mural pentru produsele lichide. Sistemul a fost creat pentru o dozare precisă şi fiabilă pentru spălătorii simple şi industriale. Este un model cu 4 pompe dozatoare cu o rată de curgere de 18 l/h. Este un aparat robust rezistent la umiditate. Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

  Dimensiuni 465×245×156 mm.

  Energie 85 – 230 V AC.

 • Lavamatic 5P

  Dozator automat mural pentru produsele lichide. Sistemul a fost creat pentru o dozare precisă şi fiabilă pentru spălătorii simple şi industriale. Este un model cu 5 pompe dozatoare cu o rată de curgere de 18 l/h. Este un aparat robust rezistent la umiditate. Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

  Dimensiuni 660×245×156 mm.

  Energie 85 – 230 V AC.

 • Programator Lavamatic

  Sistem de programare linear care permite o gestiune totală a dozărilor. Programul este selectat de către programator.
  A fost creat pentru a controla programele de spălare, în special pentru instalaţiile industriale. Permite configurarea manuală sau automată, precum şi schimbarea programului de spălare în timpul spălării. Permite programarea detergentului utilizat în grame astfel se poate deduce consumul. Include consolă de control cu cablu de 2 m şi poate fi legat la PC.

 • RBLM-CN7

  Control nivel Lavamatic pentru 7 produse, dispune de un circuit pentru conexiunea a 7 senzori, fiecare având un led şi cablu de 5m. Înainte de utilizare citiţi cu atenţie instrucţiunile.

 • RBLM-TM

  Card de memorie pentru aplicaţiile Lavamatic, cu parolă, transmite şi recepţionează date.
  Înainte de utilizare citiţi cu atenţie instrucţiunile.

 • RBLM-VM

  Unitate de memorie pentru aplicaţii Lavamatic.
  Programul este selectat de către programator. A fost creat pentru a controla programele de spălare, în special pentru instalaţiile industriale. Permite configurarea manuală sau automată, precum şi schimbarea programului de spălare în timpul spălării. Include consolă de control cu cablu de 5 m. Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă.

 • RBLM-TA

  Tub de aspiraţie PVC/PP asamblat echipat cu filtru care previne aspirarea particulelor nedorite rămase în produs, cu valvă unisens pentru prevenirea golirii tubului. Special creat pentru instalaţiile industriale.

  Dimensiuni: 34 mm diametru x 450 mm lungime.

 • RBLM-TS

  Tub de aspiraţie PVC/PP cu senzor asamblat echipat cu filtru care previne aspirarea particulelor nedorite rămase în produs, cu valvă unisens pentru prevenirea golirii tubului şi senzor de nivel pentru prevenirea uscării pompei. Special creat pentru instalaţiile industriale.

  Dimensiuni: 34 mm diametru x 450 mm lungime.

 • Selector Lavamatic

  Programul este selectat de către utilizator. După fiecare spălare este recomandat să se reseteze la Program 1. Special creat pentru instalaţiile industriale. Dimensiuni: 110x85x40 mm.
  Greutate: 0,30g
  Acest accesoriu trebuie instalat de personal calificat, în conformitate cu normele locale de siguranţă. Înainte de utilizare citiţi cu atenţie instrucţiunile.