Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Detergenti Concentrati Ecomix

 • Ecomix Lavajillas Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix pentru spălarea faianţei, tacâmurilor şi a alor ustensile de bucătărie. Are o capacitate mare de curăţare şi îndepărtare a grăsimii cu o putere mare de spumare. Nu afectează PH-ul natural al pielii.

  Se diluează în proporţie de 1:9 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent verde cu miros de lămâie.

  Densitate: 1,04 ± 0,01

  Ph pur: 6 ± 1

  Solubil în apă

 • Ecomix Universal Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix, pentru utilizări muliple, curăţă şi dă strălucire pardoselelelor din Formica, metal, sticlă. Nu necesită clătire
  Se diluează în proporţie de 1:10 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent albastru cu miros de trandafiri.

  Densitate: 0,80± 0,01

  Ph pur: 8±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Pardosele Manzana Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix pentru pardosele, cu bioalcool, cu uscare rapidă. Elimină murdăria lăsând suprafeţele curate şi frumos mirositoare. Se poate utiliza pe orice suprafaţă lavabilă.Se diluează în proporţie de 1:9 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent verde cu miros de măr.

  Densitate: 1,02± 0,01

  Ph pur: 7±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Pardosele Limon Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix pentru pardosele, cu bioalcool, cu uscare rapidă. Elimină murdăria lăsând suprafeţele curate şi frumos mirositoare. Se poate utiliza pe orice suprafaţă lavabilă. Se diluează în proporţie de 1:9 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros de lămâie.

  Densitate: 1,01± 0,01

  Ph pur: 7,5±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Germicide Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix pentru curăţarea tuturor ustensilelor care vin în contact cu mâncarea. Înainte de utilizare citiţi cu atenţie eticheta. Nu utilizaţi produsul pe alimente sau ustensile de bucătărie. Produsul este în acord cu normele UNE-EN 1276 pentru o concentraţie de 100% în condiţii de testare la 20°C ± 1°C şi un timp de contact de 5 minute, organismele testate fiind: Escheria coli, Pseudonomas aeruginosa, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus.Poate fi folosit ca dezinfectant pentru ustensilele care vin în contact cu resturile de mâncare. Pentru a ne asigura că nu rămân ingredienţi activi de soluţie în timpul dezinfectării, ustensilele trebuie limpezite foarte bine. Se diluează în proporţie de 1:10 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent albastru cu miros caracteristic..

  Densitate: 0,80± 0,01

  Ph pur: 8±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Amoniac Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix, activ de utilizare generală, cu amoniac, curăţă şi ăndepărtează grăsimea si mirosurile neplăcute. Destinat oricăros suprafeţe lavabile şi pardosele. Se diluează în proporţie de 1:9 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent roz cu miros de pin

  Densitate: 1,01± 0,01

  Ph pur: 11±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Degresant Detergent Concentrat

  Degresant concentrat special Ecomix, alcalin utilizat pentru orice tip de suprafaţă lavabilă din bucătării, baruri şi restaurante. Îndepărtează cu uşurinţă grăsimea fără a emana vapori iritanţi Se diluează în proporţie de 1:10 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent galben cu miros caracteristic.

  Densitate: 1,30± 0,01

  Ph pur: 12±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Dezinfectant Detergent Concentrat

  Detergent concentrat Ecomix cu amoniac. Detergent dezinfectant cu un PH neutru pentru curăţare în profunzime şi igienă. Conferă protecţie împotriva eventualelor contaminări viitoare. Destinat oricăros suprafeţe lavabile şi pardosele. Înainte de utilizare citiţi cu atenţie eticheta. Nu utilizaţi produsul pe alimente sau ustensile de bucătărie. Produsul este în acord cu normele UNE-EN 1276-în condiţii de murdărie dificilă. Dezinfectanţi chimici şi antiseptici. Poate fi folosit ca dezinfectant în industria alimentară pentru dezinfectarea utilajelor şi suprafeţelor lavabile când alimentele nu sunt prezente.. Pentru a ne asigura că nu rămân ingredienţi activi de soluţie în timpul dezinfectării, utilajele şi suprafeţele tratate trebuie limpezite foarte bine. Se diluează în proporţie de 1:9 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent verde cu miros de pin

  Densitate: 0,98± 0,01

  Ph pur: 6,5±1

  Solubil în apă

 • Ecomix Detergent Concentrat pentru Bai

  Detergent concentrat Ecomix pentru băi. Curăţă şi îndepărtează piatra de calcar lăsând suprafeţele curate şi frumos mirositoare. Se diluează în proporţie de 1:9 utilizându-se echipamentul Ecomix potrivit. Nu se aplică direct concentrat în nici o situaţie.

  Aspect: lichid transparent roz cu miros de trandafiri.

  Densitate: 1,03± 0,01

  Ph pur: 4±1

  Solubil în apă