Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Sigma 350E


Masina automata de spalat si aspirat pardoseli Sigma 350E

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu tractiune mecanica Sigma350E este prevazuta cu o perie cilindrica de 35cm, adecvata utilizarii masinii in spatii mici si medii.

Datorita dimensiunilor reduse si a modului usor de folosire, masina automata de spalat si aspirat pardoseli Sigma350E atinge performantele maxime chiar si in prezenta obstacolelor cum sunt articole de mobila, mese si scaune.

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli Sigma350E are o structura compacta si este echipata cu un rezervor de solutii de o capacitate mare, fapt ce se traduce intr-o autonomie de lucru pe o perioada indelungata. In plus, rezervorul de recuperare, detasabil, ne permite sa il golim si sa il curatam foarte usor. Prin atasarea accesoriei optionale de “Injectie – extractie” se pot curata cu usurinta treptele, scarile si locurile ascunse.

Masina este prevazuta cu rezervoare de 15lt capacitate (rezervorul pentru solutii) si respectiv 16Lt (rezervorul de recuperare). Utilizarea acestei masini duce la cresterea eficientei de lucru.

Manerul masinii automate de spalat si aspirat pardoseli Sigma350E este reglabil, fapt ce usureaza transportarea masinii.

Asupra periei cilindrice pe pardoseala se exercita presiune inalta, fapt ce garanteaza curatarea in profunzime, chiar si a locurilor denivelate.

Asupra lamelei duble se exercita presiune reglabila. Lamela are o latime de 420mm si este localizata atat in fata cat si in spatele periei.

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli Sigma350E este prevazuta cu motor de aspiratie cu putere inalta, fapt ce asigura curatarea perfecta in ambele directii. Lamela antrerioara din cauciuc favorizeaza aspirarea pe langa pereti.

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli Sigma 350E poate fi utilizata cu mai multe scopuri: accesoriile optionale permit utilizarea masinii pana si in locurile inaccesibile altor masini. De asemenea aceasta masina poate fi intrebuintata in vederea regenerarii tapiteriei si covoarelor.

Panoul de control al masinii automate de spalat si aspirat pardoseli Sigma350E este conceput in vederea unei intrebuintari cat mai usoare iar manerul reclinabil permite oricarui operator sa isi personalizeze pozitia in functie de inaltimea sa lucrand astfel confortabil.

Maniera de utilizare a masinii este foarte simpla si usor de interpretat: rezervorul de recuperare poate fi indepartat cu ajutorul manerului si se poate goli cu usurinta; peria cilindrica este dotata cu un sistem de cuplare rapida, ajustarea presiunii pe lamela de cauciuc putandu-se efectua cu ajutorul unui maner rotund localizat pe parte din fata.

Rezervoarele sunt fabricate din polietilena densa iar materialul din care este fabricata carcasa masinii automate de spalat si aspirat pardoseli Sigma350E confera rentabilitate si durabilitate masinii.

Modele şi specificaţii

Sigma 350E
Capacitate de lucru max. (m2/h) 1.050
Viteza max. (km.h)
Autonomie max. (ore)
Nivel de sunet (db) <70
Aria de lucru (mm) 350
Aria de curatare (mm) 420
Perii (mm) 1 x 350
Presiune pe perie (kg) 181
Motor perie (V)/(W) 230/600
Motor de tractiune
Tractiune mecanica
Motor de aspirare (bistadiu) (V)/(W) 230/900
Depresiune (mm/H2O) 1.700
Capacitatea rezervorului de solutie detergent (Lt.) 15
Capacitatea rezervorului de recuperare (Lt.) stop/total 16
Lungimea masinii (mm) 720
Inaltimea masinii (mm) 615
Latimea masinii (mm) 470
Baterii
Greutatea masinii (fara baterii) (kg) 42