Pages Navigation Menu

Echipamente si sisteme profesionale curatenie

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord KRON ZERO

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord KRON ZERO

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord KRON ZERO

  Masina standard cu perii PPL

Noul model de masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord Kron Zero introduce cu succes noua categorie de masini cu om la bord compacta si creata pentru utilizarea in spatiu intern.
Sistemul de tractiune este bazat pe cele 3 roti independente ale masinii controlate cu ajutorul cardurilor electronice care ajusteaza rotatiile direct de la volan, fapt care se traduce intr-o modalitate de folosire extrem de usoara. Autonomia de lucru exceptionala, nivelul ridicat al calitatii curateniei precum si puterea mare a masinilor automate de spalat si aspirat pardosele KRON ZERO situeaza pe buna dreptate aceste masini in topul categoriei de masini automate de spalat si aspirat pardosele cu om la bord.
Masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord KRON ZERO are un design simplu fiind totodata o masina compacta in care se regaseste atat confortul cat si eficienta muncii.
Masina automata de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord KRON ZERO reuneste dimensiunile mici ale masinii cu eficienta unei masini cu om la bord fiind disponibila pe piata la pretul unei masini manuale de spalat si aspirat pardoseli.
Rezervorul de solutie cu care este prevazut masina automata de spalat si aspirat pardoseli KRON ZERO are o capacitate uimitoare. Combinatia dintre capacitatea mare e rezervorului si autonomia indelungata a bateriei duc la obtinerea unei productivitati extraordinare.
Furtunul cu care este prevazut acest tip de masina are lungimea perfecta pentru a permite golirea rezervorului de colectare direct in recipient.
Toate modelele de masini automate de spalat si aspirat pardoseli cu om la bord din gama Kron sunt fabricate din material de cea mai buna calitate, fapt ce se traduce intr-o excelenta rezistenta a carcasei in timp ce grosimea otelului din care este confectionata carcasa (variaza de la 5 la 12 mm) confirma ca este totodata o masina fina.

Rotile puternice au fost gandite pentru a rezista la minim 30.000 ore de lucru.

 

PERFORMANTE

 

Capacitatea maxima de lucru [m2/h]

4500

Viteza maxima [km/h]

4.5

Autonomia maxima [ore]

4

Nivel de zgomot [db]

<70

 

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Aria de lucru (mm)

750

Latime lamela (mm)

900

Perii (mm)

2 x 360

Presiune pe perii (kg)

50

Motor pe perii

W 1000 – V24

Motor de tractiune (tractiune roti fata)

W 600 – V24

Tractiune (fata-spate)

Pe fata

Motor de aspirare – ( 3 faze )

W480 – V24

Depresiune (mm/H2O)

1,734

Capacitate rezervor solutie (Lt.)

90

Capacitate rezervor de recuperare (Lt.) stop / total

120/136

Lungime masina (mm)

1,450

Inaltime masina (mm)

770

Latime masina (mm)

1220

Capacitate max. baterii

260 Ah (C20)

Greutate masina (fara baterii) (kg)

220